Recensioner

Mina recensioner finns numera  på min facebooksida, https://www.facebook.com/swedenhammarmassageterapi/?ref=bookmarks

Jag går hos Helena med min migrän och Frozen Shoulders. Jag mår SÅ bra. Tack Helena 

-Anneli Lundgren

Att kroppen är viktig visste jag givetvis, men att den bar på så mycket visdom att lyssna till anade jag inte. Att behandlas av Lena är en del i en process att finna bot och välmående utifrån hela mig och långsiktigt. Att arbeta med att stärka psyke och tankemönster räcker inte, kroppen måste vara med på resan. Lena är oerhört lyhörd på många frekvenser och jag är imponerad av kunskaperna såväl som resultaten. Sen är hon förbaskat trevlig också! Rekommenderas varmt!

-Ulrika

Sedan jag började gå på behandling hos Lena har jag fått god hjälp med kroppskännedom utan att själv prestera, jag har nu lättare att se vad jag behöver och kan därmed fått ett nytt perspektiv på stress i vardagen. Behandlingen ger en mycket djup avslappning, kan varmt rekommendera kraniosakralterapi för alla!

-Ida

Jag har fått hjälp av Helena med någon form av ichias. Vad jag trodde iallafall. Visade sig att min kropp, framförallt benen och höften var otroligt stela. Helena hjäpte mig med strechning och andra sätt att lösa upp musklerna. Känner mig mycket bättre efter några behandlingar. Är smidig som en panter igen. . Tack för hjälpen och jag kan verkligen rekommendera Helena.

Anders 

Jag kan verkligen rekommendera Helena. Jag var en smula skeptisk första gången då behandlingen inte liknade något jag testat tidigare. Men oj vilken effekt det hade på min onda, ömma höft. Mycket större effekt, och framförallt har det hållit i sig, än den traditionella massagen jag testat innan.

Dessutom är Helena störtcool och supertrevlig. Utöver sin kompetens.

Testa!

-Pernilla 

Har gått hos Lena sedan förra året då jag fått förslitningsskador i rygg och nacke p g a ohälsa och musikutövande (ofta i kombination). Har sedan jag fick hjälp har mina bekymmer och smärtor så gott som försvunnit och jag mår mycket bättre både mentalt och fysiskt. Toppbetyg!

-Henke Palm

Jag kan inte förklara vad som händer i kroppen, själen – jag kan bara tacksamt konstaterar att det funkar. HELA JAG behöver Helenas professionella kunskaper – helhetstänk vad gäller hälsa och välbefinnande! Boka en tid hos Helena och upptäck skillnaden.

Brigitte Gröblacher

Jag hade under en längre tid sprungit och haft bråttom iväg. Oftast ser vi inte problem, jag gjorde inte det i alla fall. Men till slut sa min kropp ifrån och jag kunde inte längre fungera normalt. Jag var bruten och trött. Efter en del olika försök hos läkare träffade jag Lena. Jag visste inte helt säkert vad som väntade. Jag var ärligt lite skeptisk. Men jag är idag övertygad och mår så mycket bättre. Rekommenderar varmt den hjälp och kunskap Lena erbjuder.

-Rasmus Streith

Helena har hjälpt mig med min långvariga huvudvärk. Har haft ont i nästan tio år och tagit värktabletter nästintill varje dag under dessa år. Jag har provat många olika behandlingar tidigare men aldrig fått någon långvarig läkning och hjälp.

Men sen jag börjat gå hos Helena har jag fått hjälp med min smärta och hjälp med mer än så. Hon går från grunden och reder ut smärtans ursprung.
Har inte tagit värktablett på fyra månader.
Är så glad för det!

-Joakim Mossavion

Jag har i snart 3 år haft förmånen av att få behandling av Helena för stel och “trött” rygg och nacke. Ergonomiska kontorstolar, höj- och sänkbara skrivbord, massagestolar m m i all ära men går inte att jämföra med Helenas händer och massageterapi. Ett otroligt positivt resultat. Dessutom är Helena öppen för nya behandlingsmetoder och vid senaste besök inleddes behandlingen med MindMassage – ett skönt intro på fortsatt terapi. Helenas kompetens och behagliga framtoning i en avkopplande miljö inbjuder utan tvekan till att boka ett nytt möte. Märkligt vad en stunds massageterapi kan förgylla tillvaron för en stel rygg.

-Jörgen Fredrikson

Jag har i alla år alltid lidit svårt av träningsvärk “så fort jag har gjort något som inte görs regelbundet”, så mycket att jag tagit värktablett för att kunna uthärda. Jag har också haft ont i ryggen mycket, och även höftböjaren. Jag har alltid behövt stretcha för att inte få ont i höft/rygg. Jag har nu varit hos Helena 4-5 gånger under 4-5 månader och jag har inte stretchat en enda gång. Under denna tid har jag haft arbetshelg på landet (slyröjning i 8 timmar) och jag har även ridit Islandshäst (har inte ridigt sedan jag var 12 år) utan att känna att jag behöver vare sig stretchning eller värktabletter!

-Marta Mårtensson

Jag har varit sjukskriven i över tre år då jag “gick in i väggen”. Jag skadade hjärnan rejält och har haft stora problem med spänningsvärk. Nu har jag gått hos Helena under våren och hösten och hon har hjälp mycket med spänningarna och dessutom är hon väldigt bra att prata med då hon bryr sig om mina problem och kommer med nya lösningar. Idag har jag provat MindMassage och kan rekommendera det. En bra skön massage tillsammans med en avkopplande musik och en röst som gör att mina tankar inte fladdrar iväg och avslappningen blir större. Klart värt att testa om du är nyfiken.

-Therese Ekström

Efter att i många år haft problem med nacke och rygg kom jag till Lena för behandling. Redan efter några gånger kände jag hur det liksom löste upp sig i nacken. Den känslan att äntligen vara smärtfri är obeskrivlig. Så fort jag känner att det är någon låsning på gång igen så skyndar jag mig iväg till Lena för där vet jag att jag får hjälp, och det är en trygghet.  Dessutom tycker jag hon har en mjuk framtoning och får mig att slappna av.Jag kan varmt rekommendera alla med liknande problem att prova ett par behandlingar. Ni kommer inte bli besvikna.

Marie Sjölund

Jag känner att du har lagt ner tanke och energi på att komma åt mina onda punkter. Du har tagit reda på hur jag använder kroppen och vad jag kan behöva hjälp med, att tänja, massera eller trycka. Det känns som att du ser helheten. Hoppas att många fler kommer till dig och får hjälp av dina metoder.

Sabina

Jag skulle bara vilja tacka så mycket för hjälpen med att bli av med mina ryggsmärtor under graviditeten. Mina ryggsmärtor genererade även ont i revbenet och spänningar i nacken och huvudet.

Allt började som du vet i månad 4 och då funderade jag starkt på att sjukskriva mig för jag kom inte upp ur sängen vissa mornar. När man har en 1-åring hemma så är detta inget alternativ att inte komma ur sängen.

På grund av att jag är överrörlig så krampade mina muskler i ryggen ihop sig och då jag var gravid så är man inte helt bekväm med att bli ihop klämd i konstiga ställningar.

Så när du nämnde att du hade en metod som hette strain/counterstrain som innebar att man bara tvingade muskeln att slappna av med minsta möjliga kraft lät det fantastiskt.

Så när jag pratat med barnmorskan och fått ryggen att samarbeta så mycket att jag kunde ta mig till dig så tog det 3 besök innan jag började känna mig som en människa igen.

Nu har jag gått hos dig ca varje – varannan vecka och ryggen har hållit utmärkt!

Nu med tanke på att jag är i nionde månaden så börjar ju allt bli tungt så då är det underbart att bara komma till dig och få lite avslappning för kroppen.

Jag vill bara tacka dig för att du gjort det möjligt att slippa sjukskrivning och att äta tabletter som påverkar både mig och min bebis i magen.

Hjärtliga hälsningar

Catarina

Förutom att ge mycket skön massage har Lena lyckats med att öppna upp i bröstkorg och mage så att jag kan andas djupare och bättre. Med en till synes enkel teknik försvinner smärta och spänningar i axlar, nacke och ländrygg. Jag kommer under behandlingen ner i djup vila som ger ny energi och en avslappnad kropp. Det är spännande att känna hur kroppen utvecklas från gång till gång. Jag tycker att mitt allmänna välbefinnande har ökat och att jag känner mer livsglädje!

-Helena

Jag har varit sjukskriven för utmattningssyndrom sedan Juni 2014. Jag ville pröva medicinsk massagebehandling som en behandlingsmetod, för att se om det kunde lindra spänningar och oro i kroppen. Det har varit till stor hjälp med massagebehandling, ett starkt komplement till medicinsk behandling och kognitiv beteende terapi, som jag också har gått på parallellt. Jag känner att jag fått bättre kroppskännedom och har lättare att slappna av.

Jag har även haft problem med karpaltunnelsyndrom i handen, som yttrar sig genom domningar, stickningar och smärta i händerna. Efter några veckors behandling hos Lena märkte jag en avsevärd förbättring. Jag gjorde enligt plan från min medicinskt behandlande läkare en kirurgisk operation av den högra handen, men tack vare massagebehandlingen så har symptomen i vänsterhanden avtagit så pass att jag beslutat att avvakta med operation av den handen.

Jag kan varmt rekommendera Lena, hon har en intuitiv känsla för vad som är effektiv behandling.

-Johanna

————————

Leave a Reply

Boka tid

Boka tid

Köp presentkort