Jag är fortfarande här

I den här oroliga tiden vi befinner oss i lanserar jag en ny tjänst till ett bra prova på pris!

Stresshantering via Skype, vi går igenom dina symptom, vad det än må vara, kartlägger och ser mer konkret hur du kan jobba, både med kraftfulla verktyg som hjälper dig att hålla kropp och knopp i balans och bort från stress och rädsla till att skapa en väg framåt. Vad kan du kontrollera och vad kan du inte kontrollera? Var behöver du din energi bäst just nu? Jag som stresspedagog och kroppsterapeut arbetar med många olika verktyg som t ex andningsövningar, avslappning, meditation, mindfultapping, kinesisk medicin, KBT inriktade verktyg, ambivalenskorset och livshjul. Vi utforskar vad som passar dig bäst utifrån vad du behöver. Just nu till ett prova på pris av 450 kr för 60 min samtal.

Jag har min mottagning öppen som vanligt och har naturligtvis vidtagit ännu striktare åtgärder när det gäller hygieniska rutiner. Jag spritar allt väldigt noga mellan varje klient handtag, handfat, bänk etc, byter handdukar använder bänkpapper etc.

Jag tar endast emot några om dagen med luft emellan varje. Jag själv lever med socialdistans och tar ansvar för min och andras hälsa. Kom om du är frisk samt att de runt omkring dig inte har symtom. Att komma hit är ingen risk så länge båda parter är friska.

Ta hand om er och följ gärna mitt konto på instagram där det kommer hända grejer framöver. Instagram helenaswedenhammar

Varmt välkommen!

Posted in Uncategorized

Boka tid

Boka tid

Köp presentkort