Komplementär medicin

För ett par veckor sedan samlades politikerna i kulturhuset för att få lyssna på föredrag om den komplementära vården och vikten av att se till hela människan. Begreppet  one ill- one pill funkar inte längre. Mycket intressanta samtal och politikerna var positiva! #valfrivård.

Som terapeut inom det alternativa känns det mycket hoppfullt och glädjande att det sprids kunskaper och information, vi måste utveckla och förebygga patientvård, låta människor bestämma själva vilken vård som passar dem bäst. Vi måste även förebygga genom större kunskap om nutrition så vi kan få hjälp att ta hand om vår hälsa innan det utveckalas till sjukdom. Detta skulle ju dessutom spara en hel del pengar.  Win-Win!

 

 

Sjukvårdspolitiker i Stockholm: Det behövs mer kunskaper om komplementär medicin

Posted in Uncategorized

Boka tid

Boka tid

Köp presentkort