Nya recensioner

Ett axplock av recensioner som klienter skrivit på min facebooksida, gå gärna in där och läs mer https://business.facebook.com/swedenhammarmassageterapi/

Petra- Helena har hjälpt mig med akuta spänningar i nacke, käke och huvud. Har vid det här laget gjort öronakupressur NADA 5 ggr och spänningarna har minskat enormt. Jag upplever verkligen att Helena lyssnar på mina behov och behandlar på ett holistiskt sätt.

My Söderberg- Jag rekommenderar verkligen behandling hos Helena.
Jag kom till henne av en slump då jag hade köpt hälsoresurs klippkort på massage och Årsta låg bra till geografiskt för mig.
Hon berättade om Kraniosakral terapin.
Jag har länge haft problem med min höft och jag kände stor skillnad redan efter en behandling. Jag är fortfarande stel men smärtan har försvunnit. Går varannan vecka och är mycket nöjd.

Alexandra– Kan varmt rekommendera att testa kraniosakralterapi hos Helena! Har haft Plantarfasciit sedan april 2018 och efter en behandling kände jag stor skillnad och är i princip smärtfri!

Ellis– Min kollega rekomenderade Lena, efter att jag haft ont på jobbet och varit tvungen att lägga mig ner å vila. Jag fick redan på förhand en beskrivning som gjorde att Lena verkade super, och mycket trevlig därtill. Mina förväntningar överträffades. Jag hade ont i nacke och ner i handen. Efter första besöket var förbättringen avsevärd. Lena har ett sällsynt sätt att ta sig tid och vilja se helheten. 

Simone– Jag upplever att Helena på ett klokt och lyhört sätt kollar av vad jag behöver hjälp med, vilken typ av behandling eller kombination av behandlingar som kan passa mig. Det märks att hon ser till helheten, och kan skräddarsy den hjälp just ’jag’ behöver. Helena har generöst delat med sig av sina kunskaper genom att beskriva det hon gör och låta mig prova på och se hur det känns med skiftande typer av behandlingar.
Jag uppskattar högt hennes mindmassage, kraniosakrala behandling och lymfmassage – de känns alla tre som väldigt avstressande, jordande och spänningsupplösande. Sist fick jag dessutom ligga på en behagligt varm stenmatta som bidrar till bla avslappning och cirkulation.

Åsa– Fick en s.k. lymfmassage. En upplevelse av långa mjuka drag och “smånyp” som fick det att rysa skönt i hela kroppen. Är fortfarande i ett slags tillstånd av lätthet och lugn. Tack . När får jag komma tillbaka?

Posted in Uncategorized

Boka tid

Boka tid

Köp presentkort