Tillsammans med kroppsterapi och samtal hjälper jag dig att förstå den underliggande orsaken till dina symptom och att lita på din kropps förmåga att läka.

Oro/stress

Ibland kan man uppleva oro. När oron blir en del av det dagliga livet påverkar den oss negativt, genom vårt agerande, våra tankar och allmänna känslotillstånd – vi får symtom. Genom behandlingar som kraniosakralterapi, samtal och öron akupunktur ger man kroppen möjligheten att släppa spänningarna, främst i de inre systemen.

Smärta

Smärta är en signal från kroppen att allt inte står rätt till. Smärta upplevs olika från person till person och kan uppstå av flera orsaker. Akut smärta uppkommer snabbt och kan försvinna lika fort. Men ibland kan smärtan bli konstant och väljer man då att ignorera den kan det uppstå fysiska hälsotillstånd men även psykiska- och emotionella problem. Detta ger spänningar och obalans i ditt nervsystem.

Livsbalans

Livet går upp och ner, det är mycket som ska hinnas med och det kan vara svårt att hitta en bra balans mellan arbete, fritid och familj. Kroppen börjar reagera och man får problem med sömnen och magen, man upplever smärta i kroppen och humöret sviktar. Då är det hög tid att ta tag i problemen på allvar. Läs mer om hur jag kan hjälpa dig med både enskilda samtal eller genom mitt program för ökad livsbalans där både kroppsterapi och samtal ingår.

 

Hälsoprodukter

Jag samarbetar med noga utvalda partners. Det är viktigt att du som kund kan lita på att du får bra och säkra produkter. Jag kan rekommendera utvalda produkter som även hjälper dig i kombination till den behandling jag ger.

Kurser

Att utforska och prova nya vägar är alltid utvecklande. Jag erbjuder kurser i Mindmassage i samarbete med Ilivera men också kurser i Mindfulness och avslappning.

 

“Helena har varit min räddning.”

Hon har gått in på djupet och kommit fram till vad det är jag behöver hjälp med. Jag har haft ont i axel och speciellt i huvudet. Jag får hjälp via kraniosakralterapi, öronakupunktur, öronakupressur samt lite massage. Det är speciellt kraniosakralterapin som hjälpt mig. Den får mig att slappna av och glömma allt för en stund. Kroppen lugnar ner sig, smärtan släpper och flödet vid de områden hon behandlar finner sin rätta bana. Tack!!

— Jocke

 

“Helena är oerhört kompetent och har en fantastisk förmåga att se helheten.”

Hon fokuserar inte enbart på uppenbara symptom, hon går in på djupet för att finna den underliggande orsaken. Helena har även hjälpt mig hitta rätt verktyg som jag kan jobba med mellan behandlingarna. Jag kan starkt rekommendera Helena som samtalsterapeut då hon är lyhörd, lugn och inger trygghet. Vet inte vad jag hade gjort utan Helena!

— Pethra

“Att kroppen är viktig visste jag givetvis, men att den bar på så mycket visdom att lyssna till anade jag inte.”

Att behandlas av Lena är en del i en process att finna bot och välmående utifrån hela mig och långsiktigt. Att arbeta med att stärka psyke och tankemönster räcker inte, kroppen måste vara med på resan. Lena är oerhört lyhörd och jag är imponerad av kunskaperna såväl som resultaten.

— Ulrika

 

“Helena är ett superproffs på alla vis. Lugn, kunnig och grundad i sin kunskap. Jag Känner mig trygg, lyssnad på och väl omhändertagen när jag är på behandling hos Helena. Supernöjd!

— Joachim

Aktuellt

Instagram @helenaswedenhammar

 

Ge bort ett presentkort